Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Smart Shtëpia Ndërtimi Inteligjente

Smart Shtëpia - Kontroll

Inteligjente Automatizimi Ndërtimi eHouse është një sistem që lejon ndërtimin e integrimin e instalimeve në familje dhe kontroll të plotë
             Smart Shtëpia - Smart Shtëpia

            Features zgjuar Kryesore eHouse sistemit

Smart Shtëpia - Siguri

Instalimi i sistemit në shtëpi zgjuar rrit sigurinë në shtëpi eHouse banorëve përmes zbatimit të:
             Ndërtimi Inteligjente - sigurinë në shtëpi

Smart Shtëpia - kursim

lejon për kursime të konsiderueshme të energjisë elektrike dhe ngrohjes me një kontrollues të veçantë për ngrohje qendrore dhe dhoma kazan për të lejuar përdorimin e burimeve të lirë dhe të lirë të energjisë dhe menaxhimit optimal të procesit të ngrohjes të shtëpisë .

             Smart Shtëpia - Ruajtja e Energjisë

Smart Shtëpia - Rehati dhe komoditet

Instalimi i ndërtimit inteligjent arrin rehati dhe komoditet të lartë të jetesës në një shtëpi apo apartament, ju mund të:
             Smart Shtëpia . Rehati dhe komoditetSmart Shtëpia Ndërtimi Inteligjente sq

Automatizimi në shtëpi Automatizimi Ndërtimi Kontrolli i shtëpisë Kontrolli ndërtimin e PC PDA pilot Website Tabletë .

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentne Mieszkanie
Pl

Automatyka Domu, Automatyka Budynku, Sterowanie domem, Sterowanie Budynkiem z komputera PC, PDA, pilota, WWW, Tabletów.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl