Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Smart Shtëpia Ndërtimi Inteligjente EHouse zgjuar Flat - Shtëpia e Sistemit të Kontrollit Features

Automatizim Ndërtesë , Automatizimi në shtëpi eHouse është një zgjidhje e avancuar Automatizimi në shtëpi lejuar kontroll dhe integrimin e shumë lloje të ndryshme të pajisjeve .
Unique Features EHouse brendshme Automatizimi , të përqëndrohet në ekologji , efikasitetin dhe kursimit të energjisë , të lejojë kthimin në koston e instalimit të sistemit brenda 1 deri në 3 vjet .

Tipare kryesore dhe aftësitë e automatizimit eHouse ndërtimit
Smart Shtëpia Ndërtimi Inteligjente EHouse zgjuar Flat - Shtëpia e Sistemit të Kontrollit Features sq

Automatizimi Ndërtimi eHouse . Rehati Ruajtja e energjisë elektrike dhe ngrohjes . Telekomandë të shtëpisë nga ana e PC PDA IR .

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentne Mieszkanie eHouse - Cechy Systemu Sterowania Domem
Pl

Automatyka Budynku eHouse. Komfort, Oszczędność energii elektrycznej i grzewczej. Zdalne sterowanie domem przez komputer PC, PDA, pilota podczerwieni.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl