Paqen dhe Sigurinë nëpërmjet instalimit të eHouse shtëpi zgjuar


Ndjeheni të sigurt në shtëpi dhe brengat rreth tij kur ajo është e zbrazët janë shqetësimet kryesore, sidomos kur ajo është shkëputur shtëpi, fshehur nga sytë e fqinjëve ose të largët nga ndërtesa të tjera. Nice looking, shtëpi të reja bëhet një tundim për të vjedhësve. Për shkak të këtyre rreziqeve, shumë njerëz të japë dorëheqjen nga ndërtimin e shtëpisë dhe të vendos për të blloqeve banesore jep një ndjenjë më të madhe të sigurisë.

Te të sigurt në shtëpi tuaj kundër ndërhyrës është e nevojshme instalimi i avancuar, Custom Sistemet e sigurimit , ndërhyrës për të dekurajuar nga hyrja në zonën e pronës dhe për të parandaluar thatë në qendër të. Përdorimi i edhe më të shtrenjtë sistemit të sigurisë apo alarm jo gjithmonë mbrojnë shtëpinë kundër vjedhjes, vjedhësve të specializuar sepse ata e dinë pikat e dobëta të sistemit të tregut të.

Ata gjithashtu mund të përdorin metodat e ndonjëherë shumë e thjeshtë për disable alarmi dhe pushim në shtëpi të tilla si:
 • Bllokimi relays kallam dhe magnetike
 • Prerja linjë telefonike, transmetuesve radio zhurma për të raportuar për të thyer sinjal nuk ka arritur stacionin e monitorimit
 • Vjedhje e çelësat dhe çelësat elektronike për të fikur Alarm
 • Sabotim sensorë dhe detektorë alarmwych kundër një vjedhje të mundshme në kohën kur ata nuk janë aktive
 • Kodet e regjistrimit për remotes pronarit të radios
 • Simulon ndërhyrje, një alarm në një strukturë të ruajtura nga, mbrojtjen e njëjta agjenci dhe monitorimin në një lokacion të ndryshme në mënyrë, nuk arriti të arrinte në kohë në shtëpinë tonë, ndërhyrë në një fushë tjetër, mbështetur nga makinë policie të njëjtën. Në përgjithësi, agjencitë e sigurisë kanë vetëm një makinë patrullimi në kuadër të komunës
 • Zapiankowanie ose siren ngrirjes Alarm nitrogjen të lëngët
 • Sabotimin e telave lidh alarme detektor nga njësia e kontrollit alarmi

Diversitetin e ideve dhe mënyrat e vendosjes së këtij alarmi tregon se ju duhet të përdorni një metodë paranojak dhe të presim më të keqen. Këto metoda janë gjithnjë e më të efektshme, prandaj është mirë të ketë gjithashtu një sirenë të fortë të instaluar në një fshehur, vend i paarritshëm dhe fqinjët e saj, që i përgjigjen të alarmit, njoftojë policinë, stacioni i monitorimit dhe pronari i pronës, ndërhyrës duke kufizuar kohëzgjatjen e veprimit në një minimum.

Mënyrat për të rritur sigurinë në shtëpi:

 • Off murit të jashtëm të tensionit, për të parandaluar ndërhyrës duke përdorur mjete, të cilat mund të zvogëlojë kohën e vjedhjes.
 • Të përdoren për të siguruar zbulimin e ndjeshmëri të lartë, besueshmërinë dhe sigurimin e 100 % efikasitetit (pa alamów false).
 • A nuk e lë pas dore emrin e agjencisë monitorimit, ndoshta vënë një çift të targave të ndryshme, që do t'i japë ndërhyrës në të menduarit.
 • A mos i lënë në shkallë të pronës dhe mjeteve, që mund të lehtësojë ndërhyrës thyer në shtëpinë tuaj.
 • Mos përdorni sistemet standarde të njohura hajdutët (rralla më e vështirë është alarmi do të çarmatoset atë).
 • Mos përdorni sistemet e, që rrisin kostot dhe nuk punojnë në shembullin tonë të instalimit. përdorimin e kamerave është e pakuptimtë, sepse në një shtëpi familjare të vetme në vend askush nuk do të monitoruar vazhdimisht kamera, dhe gjëja e parë hajdutët dëmtojnë kamera disa ditë para se të bëjnë të pamundurën vjedhje.
 • Ndrysho PIN kodeve default dhe, rregullisht ndryshojnë kodet e sigurisë të, nuk regjistrojnë ato në çdo kartat, mos ta ndani me askënd
 • Kryerja e testeve të rregullt të sistemit të sigurisë, efikasitetit të sensorë alarmi, sirens, etj.
 • Set detektorë alarm në vende të, nga të cilat ju mund të shihni të gjitha pikat e rrezikut në dhomë dhe nuk ka rrezik të alarme të rreme apo të reduktuar ndjeshmëri, për shembull, për shkak të ndikimit: radiatorëve, Ventilim, Brenda, fireplace, etj.
 • Apliko gatishmëri për të informuar pronarët e GSM, stacioneve të monitorimit dhe fqinjët, të cilat ndërhyrja mund të shkurtojë ndjeshëm kohën e ndërhyrës.
 • Përdor linjat për të zbuluar përpjekjet për zbulimin e sabotuar dispozicion.
 • A mos i lënë gjërat e vlefshme për të parë (në komplot dhe në shtëpi), që mund të tërheqin hajdutët për të shpëtuar shpejt dhe ndërhyrje (p.sh.. që mund të tërheqin hajdutët për të shpëtuar shpejt dhe ndërhyrje (p.sh., kamera, kamera).
 • Kanë kompani të ndryshme të projektimit, instalimet dhe konfigurimin e sistemit të sigurisë.
 • Install njësia e kontrollit alarmi, moduleve të komunikimit në një dhomë të mbyllur dhe të ruajtur.
 • Kontrolloni rregullisht efektivitetin e sensorë alarmi dhe sigurisë të të gjithë sistemit, sidomos pas vizitave të ushtarakëve, alarmet aksidentale, ngjarjet e çuditshme
 • A nuk e lë pas dore emrin e sistemit të sigurisë dhe të tilla. afishe të bashkëngjitni prodhuesit alarmi për në hyrje, e cila duhet të largojë një hajdut, dhe në vend që tregon se ku të gjejnë pikat e dobëta të sistemit të.
 • Përdorin një sistem të mbrojtjes që lejon aktivizimin dhe çaktivizimin e sigurt jo-zone e mbrojtur, ajo që një njeri i bezdisshëm merr minuta shtesë disa, si alarmi fillon të punojë menjëherë, dhe jo pas vonesës kohën e nevojshme për të zhbllokuar alarmi, p.sh.. tastierë të brendshme.

Sistemet e sigurisë të përdorura në shtëpinë e zgjuar, ndërtimin e eHouse:

 • Një numër i madh të jetë e mundur sensorë alarmi lidh ju lejon që të instaloni siguri shtesë, detektor kundër - Zjarr, përmbytjeve bodrum, garazh, Banjo, Kuzhinë, Detektorë të gazit, karbonit dwutlentku, lagështi, gropës septike është e plotë, etj.
 • Mundësia për të lidhur një sirenë alarmi dhe dritat.
 • Mundësia e një lidhje sirenë të paralajmërimit të hershëm.
 • monitorimin kazan dhe mbrojtjen dhe pajisjeve në të punës
 • SMS Njoftimi treguar ndryshimin e zonave për të përcaktuar grupin e administratorëve dhe njoftimi i alarmet për të gjithë shfrytëzuesit e përcaktuara (p.sh.. stacioneve të monitorimit, fqinjët, etj. ), nga një telefon celular apo të jashtëm lidhur sms gateway.
 • Blinds Kontrollit elektrike , awnings, portat, furtkami.
 • Bashkëpunimi me palë të treta sistemet e sigurisë, sensorë (p.sh.. Trafik, thyer xhami, gaz, p / zjarrit deri në 84 copë), Treguesit, dhe sistemet e zbatimit (p.sh.. kontrollit drives garazh, portat hyrje, rul dera, lustrim, elektronike flokët dyer dhe dritare).
 • Transmetuesve radio Thumbnail për çdo përdorues (deri në 24 pilotët) për të mundësuar dhe çaktivizoni alarmi, mbyllje, hapjen e kapakëve, Markez, porta (deri në 100 milion që veprojnë jashtë zonës së mbrojtur). Shtuar dhe hequr në aplikimin eHouse sistemit të sigurisë për kontrollin e 3 butona (6 kombinime), Funksionet e butonave janë të konfiguruar në mënyrë individuale. Çelësat elektronike janë code variable që do të thotë se nuk është e mundur për të regjistruar kodin dhe të luajnë atë duke pretenduar të jetë orginalnego pilot të. Sistemi i zgjuar në shtëpi eHouse është i mbrojtur edhe kundër " " gjeneratorë kodi " të cilat sipas radhës dërgon kodet me frekuencë të lartë, deri sa të gjeni një të drejtë. Pas pesë kode të pasakta mbërthyer në 1 minutë deri në një kod të duhur. Probabiliteti i guessing kodin e saktë është 1 / (2 ^ 45) dhe kohën e nevojshme për skanim të gjitha kodet do të marrë më shumë se 65 milionë vjet.
 • Mundësia e bllokuar bazat e jashtme.
 • Është dërguar në emrin e sensor, cila u aktivizua, i cili siguron se është një alarm të vërtetë dhe të informojnë për përparimin e vjedhjes. Kjo rrjedh nga fakti, se njeri i bezdisshëm do të rrëshqas rreth shtëpisë dhe të drejtuar më tepër sensorë. Në rast të alarmi aksidentale fillon vetëm një sensor.
 • I sigurt alarm sistemin e kontrollit jashtë zonës së mbrojtur.
 • Mundësia e customizing emrat e detektorë alarmit dhe zonat e sigurisë në sistemin e.
 • 25 Zonat (profilet e sigurisë).
 • Mundësi Automatike të kontrollit të ndriçimit të Night vende të rrezikshme dhe të nevojshme (shkallët, vrimë, banja).
 • Mundësia e bazat bllokuar në dhomat e fëmijërisë.