Komoditet rehati dhe automatizimi në sajë të instalimit të eHouse shtëpi zgjuar.


Aftësitë, funksionet dhe tiparet unike të sistemit të automatizimi ndërtimin e eHouse të lejojë për një automatizimi ndërtimin e shumë të gjerë, integrimin e sistemeve, instalimit dhe të marrë parametrat e nevojshme për ngrohje dhe ndriçim me praktikisht pa banorët e ndërhyrjes.
 • Kalendari i Avancuar - orarin (248 artikuj - për çdo shofer) lejon ekzekutimin automatik të ngjarjeve, përsëritura, shërbimeve periodike dhe sezonale, duke bërë të mundur automatizimi të plotë të aktiviteteve të zakonshme, të tilla si:
  • ngrohjes lokale në dhomat e
  • imituar praninë e familjes
  • Ventilim
  • çlodhje
  • Ujitja e tokës
  • kthejnë dritën e natës
  • ngrohje qendrore
 • Kontrollin automatik të ngrohjes underfloor vendosur të pavarur për çdo dhomë, Dimming, Kontroll
 • Kontrollin automatik të ngrohjes underfloor vendosur të pavarur për çdo dhomë
 • Kontrollit automatik të temperaturës në dhoma të veçanta
 • Plotë të sistemit të kontrollit të sigurisë (alarmi) me SMS njoftimit, blinds, awnings, portat, portë, bllokuar bazat e jashtme.
 • Automatizimi Ndërtimi i Kontrollit eHouse Panele grafike (valë më WiFi).
 • Kontrolli i pajisjeve HiFi, Elektronikë, Audio, Sat, Sistemi Video eHouse, përmes mësimit dhe për të dërguar kodet e infra të kuqe të largëta pajisje.
 • Mbyllja e blinds në temperatura shumë të ulëta në natyrë PC, Tabletë, Panele kontakt (me valë me WiFi ose Ethernet).
 • Kontrollit të plotë të një kazan shumë të gjerë.
 • Automatizimi në shtëpi të kontrollit të largëta infra të kuqe standarde eHouse kontrolleve SONY.
 • Përcaktuar profilet individuale / programe (24pcs) për çdo shofer, ju bërë të mundur që menjëherë të ndryshojë të gjitha parametrat e shoferëve.
 • Aftësia për të luajtur muzikë me Winamp ose të jashtme aplikimet pajisjeve HiFi dhe sistemin e kontrollit, për shembull Kontrollit Infrared Remote eHouse.
 • Mundësia e automatike on / off dritën e natës.
 • Telekomandë nga jashtë nëpërmjet internetit, SMS, eMail, Website, FTP, WiFi.
 • Kontrollin e drejtpërdrejtë të verbon, awnings, portat dhe alarmi nga transmetuesit miniaturë RF me kodin Keeloq dinamike
 • Mbyllja blinds ose tenda në diell të plotë nga çdo drejtim i gjeografike.
 • Mbyllja e blinds në temperatura shumë të ulëta në natyrë.