Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Smart Shtëpia EHouse Inteligjente Building .
Kontrolli i shtëpisë me PDA PC IR Website FTP


automatizimi eHouse ndërtimi është një zgjidhje të avancuara për automatizimin e ndërtimit , duke lejuar kontrollin total të shtëpisë .
Sistemi eHouse është zhvilluar që nga viti 2000 .
Duke përdorur arkitekturës sistemin e mikroprocesor të bazuar kontrolluesit , të lartë të funksionalitetit dhe hardware burimeve , funksionet e menaxhimit të për të arritur të gjithë lokalet .
Kjo ju lejon të arritur me kosto efektive alternative , në krahasim me sistemet e kushtueshme nga arritja e funksionalitetit të ngjashme .
Një veçori unike automatizimi, ngrohje ekologjike , Ventilim , çlodhje që synojnë efiçencën e energjisë maksimale , automatizimi eHouse shtëpi lejon për rimbursimin e shpenzimeve për ndërtimin e automatizimit brenda një - 3 vjet .

automatizimi në shtëpi

 • kazan
 • Ngrohje qendrore
 • ngrohje
 • HiFi , Televizor , Audio - Video
 • Rekuperator , Ventilim
 • ndriçim
             automatizimi në shtëpi

Kursim

 • ruajtjen e energjisë
 • Falas , Ekologjik , Renewable Energy
 • Elektricitet
 • Payback në automatizimi në 3 vjet
 • Vetë-kuvendi
 • Ngrohje ekonomike
 • Cheapest sistemit të zgjuar në shtëpi
             Kursim

Rehati dhe komoditet

 • telekomandë e shtëpisë
 • programet e ngrohjes
 • Kontrollin e Dhomës e PC , PDA , IR , IR
 • skena drita
 • Automatik , pa mirëmbajtje dhe kontrollin manual
             Rehati

Software

 • Java Mobile (MIDP)
 • Scripts për shfletues web dhe FTP
 • Windows XP , Vështrim në të ardhmen , 7
 • Vizualizimi
 • Windows Mobile
 • Kontrollet grafike
             Software
 automatizimi ndërtimin e eHouse . Kontrolli dhe vizualizimi grafike me PDA

Menaxhimin e

 • Kolegjet kontakt
 • Tableta
 • Infrared Remote Kontrollit
 • SMS , eMail , FTP , Website , WiFi , Internet , Bluetooth , Infrared
 • PC
 • PDA , Smartphones , Mobile Phone
             Menaxhimin e

Drivers

 • ndriçim
 • Kontrolli të centralizuar ose të decentralizuar
 • rul makinë , portat , derë , Markez , blinds
 • Kazan
 • RS485 ose Ethernet
 • ngrohje
 • Access Control
 • Alarm
 • rekuperator , Ventilim
 • RGB LED dimmers
             Drivers

Automatizim

 • Pension
 • Banesa
 • Hotel
 • Ndërtesë
 • Shtëpi
 • Zyrat
             Automatizim

Siguri

 • Autorizim
 • Rolet Drives , Bram , Derë
 • Funksioni Kufizimi
 • Access Control
 • imituar praninë në shtëpi
 • Alarm me SMS njoftimit
             Siguri

Kontroll

 • Komplet
 • Dom
 • Strehim
 • Ndërtesë
 • Zyrë
 • Hotel
             Kontroll

Smart Shtëpia EHouse Inteligjente Building . Kontrolli i shtëpisë me PDA PC IR Website FTP sq

eHouse - Kontrolli i shtëpisë me një telefon celular PDA PC IR . Cheapest sistemit të zgjuar në shtëpi për vetë kuvendi- .

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek eHouse.
Sterowanie domem z PDA, komputera PC, pilota podczerwieni, WWW, FTP
Pl

eHouse - Sterowanie domem z telefonu komórkowego, PDA, komputera PC, pilota podczerwieni. Najtańszy system Inteligentnego Domu do samodzielnego montażu.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl