Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

eHouse - Smart Shtëpia Ndërtesë Apartament . Drivers & Software .


Sistemi i zgjuar në shtëpi eHouse është modular .
Kjo lejon instalimeve të përshtatura për kërkesat individuale të çdo investitor .
Kjo ju lejon të shpërndarë me module të tilla nuk janë të nevojshme . Controller bojler .
Është e mundur për të hartuar variante të ndryshme instalimin e shtëpisë zgjuar , Automatizimi Ndërtimi sipas specifikimeve dhe buxhetin e investitorit .
Instalimi i një shtëpi të inteligjent mund të jetë si një centralizuar , Decentralizuar , ekonomik , rehatshme , prestigjioze , maksimaliste .
Është e mundur instalimin e një variant i RS485 ose Ethernet .

Smart Shtëpia , Ndërtimin eHouse përbëhet nga elementet e mëposhtme:

eHouse - Smart Shtëpia Ndërtesë Apartament . Drivers & Software . sq

eHouse - Shoferët e zgjuar e përgjithshme të kontrollit të ndërtimit të shtëpisë . Software për vizualizimi dhe kontrollin e .

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
eHouse - Inteligentny Dom, Budynek, Mieszkanie. Sterowniki i Oprogramowanie.
Pl

eHouse - Sterowniki Inteligentnego budynku do kompleksowego sterowania domem. Oprogramowanie do wizualizacji i sterowania.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl