Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Smart House eHouse . Pse duhet instaluar automatizimi në shtëpi dhe ndërtimin e .

Faqja është vendi , ku familja e tij kalojnë kohën më të lirë .
Kjo është një parajsë , Kjo është një parajsë , punë dhe aktivitete të tjera , pas së cilës ne ndjehemi të stresuar dhe të lodhur . Në shtëpi, të takohemi me familjen , shokët dhe për këtë arsye zë një vend qendror në jetën tonë . Hyrja në shtëpi ose apartament ndjehen si kemi filluar një kapitull të ri në jetën dhe ne përpiqemi për ta bërë atë më të mirë . Me përpjekjet e të gjithë neve është aq e , shtëpinë e vet në mënyrë që të përmbushë të gjitha pritjet tona , ishte e sigurt , i përshtatshëm , i lirë . Është gjithashtu e rëndësishme në një shtëpi të ndërtuar rishtas nuk kërkon punë shtesë , për të mbajtur atë në nivelin e duhur për shumë vite për të jetuar dhe të përdorni .automatizimi në shtëpi

Për lehtësi shtuar , funksionalitetin , Kursimin e energjisë janë të përshtatshme në mënyrë ideale sistemet e automatizimit në shtëpi dhe ndërtimin e fshehur nën emra të ndryshëm të tilla . :
për të kontrolluar ndërtimin e , për automating dhe integrimin e pajisjeve të shumta , nënsistemet dhe sistemeve të llojeve të ndryshme .

Këto sisteme të lejojë që të:
Sistemet e menaxhimit dhe të shtëpi të kontrollit të dhe ndërtimit janë pjesë shumë e rëndësishme e elektrike , ngrohje , elektronike dhe të përfundojë në shtëpi .
Në kohën e gjithnjë në rritje koston e energjisë elektrike dhe ngrohjes dhe të kesh për të dalë kontrollet e energjisë dhe kërkesat e shumë të lartë të energjisë të ndërtesave paraqitur zbatimit nowobudowanym ngrohje automatike shtëpi është esenciale .
Duke marrë parasysh kërkesat në rritje dhe nevojat e banorëve dhe të nevojave të vazhdueshme ndryshuar për shumë vite të qëndrimit në ndërtimin e , Ndërtesat inteligjente kërkojnë elektrike dhe elektronike , të cilat mund të konfigurohet lirisht, pa nevojën për të ndërhyrë në instalime elektrike ekzistuese në shtëpi .
Fleksibilitet të lartë të sistemeve të shtëpi zgjuar ju lejon të rikonfiguruar automatizimin e ndërtimit deri në ndryshimin e nevojat e banorëve gjatë përdorimit të shtëpisë , pa nevojën për të riparuar dhe për të ndryshuar instalimin tradicionale elektrike .
Këto sisteme automatizimi të plotë të ofrojnë , komoditet rritur , rehati , Siguri , kursimet e energjisë .


automatizimi në shtëpi , EHouse Inteligjente Building një automatizimi ndërtimin e sistemit , e cila integron të gjitha këto karakteristika:

Aplikimi i Automatizimi eHouse Building si një shtëpi e zgjuar , ndërtesë apo banesë , lejojnë ekzekutimin e projektit , Instalimi sipas nevojave tona , kuletat , gamë të plotë të zgjidhjeve të thjeshta , përshtatshëm për pothuajse ekskluziv dhe ekstravagante .

ndërtimin e inteligjente eHouse është modular dhe çmimi i saj varet kryesisht nga madhësia e shtëpisë , kompleksiteti i projektit , sensorë të përdorura të jashtëm dhe actuators e komponentit të tij .
Sistemi nuk kërkon të shtrenjta , componentów dhe pajisjet e përkushtuar për logjikën e vet dhe panelet grafike , ndizet , actuators .

Ndërtimi i Kontrollit Aplikimi eHouse lejon rimbursimin e shpenzimeve në sistemin eHouse shtëpi zgjuar brenda 1 deri në 3 vjet në varësi të burimeve të energjisë për ngrohje të përdorura .
Smart House eHouse . Pse duhet instaluar automatizimi në shtëpi dhe ndërtimin e . sq

Automatizimi Ndërtimi eHouse . Pse duhet të instaluar Shtëpinë e zgjuar . Ekologji ekonomi komoditet telekomandë . telekomandë - 3lat .

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom eHouse. Dlaczego warto instalować automatykę domu i budynku.
Pl

Automatyka Budynku ehouse. Dlaczego warto instalować Inteligentny dom. Ekologia, ekonomia, wygoda, możliwość zdalnego sterowania. Zwrot nakładów na system Inteligentnego budynku 1-3lat.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl