Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Menaxhimi Inteligjente e Shtëpisë EHouse Inteligjente Building

Sistemi eHouse mund të menaxhohet automatikisht ose me dorë .

Automatikisht ndërtimin e menaxhimin e automatizimit

Menaxhimit automatik të shtëpisë inteligjente është për të drejtuar veprimtarinë si rezultat i përpunimit të brendshëm algoritme të cilat kontrollojnë shtëpinë për shembull:

Menaxhimi i automatizimit Manual në shtëpi

Manuali i menaxhimit të ndërtimit është inteligjente për të drejtuar ngjarjet sistem si rezultat i sistemit të kontrollit manual, për shembull:

Inteligjente e menaxhimit dhe kontrollit House eHouse

Smart House eHouse komunikimit me karakteristika të shoferëve dhe të paketë software bundled lejon për një shumë prej metodave të pavarur të transmetimit , kontrollin e menaxhimit të pajisjeve dhe automatizimi ndërtimin e sistemit në shtëpi:
Një numër i metodave për të menaxhuar dhe të sistemit të kontrollit automatizimi tuaj lejon kontrollin e jo në varësi të hardware , të cilat ne kemi për momentin .
Për shkak të shpejtësisë , lehtësi dhe lehtësinë e disponueshmërisë , për kontrollin e largët nga jashtë janë smartphones më të mirë , PDA , me menaxhimin e software të instaluar , për të menaxhuar sistemin nga çdo vend në tokë .
Metoda më e përshtatshme për kontrollin e largët e në nivel lokal në shtëpi janë standard në kontrollet standarde Sony largët .

PC Support , lejon për të shkruar të pavarur dhe të qëllimeve të komunikimit duke përdorur metoda të tjera të transmetimit .
Ju gjithashtu mund të krijojë software tuaj të menaxhimit , vizualizimi , ndërfaqe të përkushtuar dhe algoritme të kontrollit të .
Për të lehtësuar integrimin e automatizimit të ndërtimit të eHouse sistem të zhvilluar aftësinë për të drejtuar eHouse ngjarjen sistemit nga file të sistemit Windows (nga thjesht kopjimi fotografi përmban tekst komandave e kontrollit për shoferët) .

Paketa Software: Smart Shtëpia - Software eHouse

Inteligjente eHouse Vizualizimi në shtëpi

Automatizimi Ndërtimi eHouse ka software kontrollit dhe të sistemit grafik vizualizimi .
Automatizimi Ndërtimi eHouse ka software kontrollit dhe të sistemit grafik vizualizimi .
Images per vizualizimi mund të krijohet individualisht për çdo projekt, instalimet automatizimi në shtëpi në të gjitha kërkesat CorelDraw përdorimin macros të importit dhe eksportit të dhënave dhe emrave nga eHouse sistemit - kontrollit dhe vizualizimi grafika photo gallery

Menaxhimi Inteligjente e Shtëpisë EHouse Inteligjente Building sq

Automatizimi Ndërtimi eHouse . Manage pajisjet nga shtëpia dhe panele kontrolli Tabletë PDA PC Orar - Kalendar .

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
Zarządzanie Inteligentnym Domem, Inteligentnym Budynkiem eHouse
Pl

Automatyka Budynku eHouse. Zarządzanie Domem i urządzeniami z paneli sterujących, Tabletów, PDA, komputera PC, Terminarza - Kalendarza.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl