Ndërtimi i kontrolluesit eHouse automatizimi


Sistemi eHouse është kontrolluesit mikroprocesor siguruar një sasi të madhe të burimeve të hardware brenda një kontrollues të vetëm:
 • inputeve dixhital
 • Output dimmers PWM
 • digital rezultatet
 • Analog inputeve matjes transmetuesit - Dixhital

Me këtë arkitekturë, është e mundur për të marrë shumë herë më e lirë automatizimin e sistemit të ndërtimit, duke e mbajtur funksionalitet të ngjashëm, në lidhje me llojin e sistemit të EIB, KNX dhe si i bazuar në parimin " Një njësi e kontrollit + 1 komunikim modem ".

Arkitektura e sistemit eHouse - Drejtuesit lokale lokalet, shoferët e tyre të kryejnë funksionet e para-programuar jo në varësi të njëri-tjetrin dhe mund të punojnë edhe:
 • pa një autobus shpërtheu në shtëpi, ndërtesë
 • nuk varen nga modulet e tjera të dëmtuara si sensorë i zgjuar, çelsin dhe rrjetit
 • kabllot e komunikimit me lëndime
 • me lezione që bllokojnë transmetimin e shoferëve të tjera

Përdorimi drejtuesit e paqes në dhomën lokale të kontrollit është ndarja më e natyrshme në automatizimi ndërtimin e pajisjeve për shkak të menaxhimit të.
Ju lejon të korrigjuar infra të kuqe standarde telekomandë (Sony - SIRC) e shoferit - hapësirë ​​(në drejtim të shikimit të saj).

Në raste të tjera, të kontrollit të infra të kuqe që kërkohet nga:
 • dhe mos harroni të gjitha kombinimet e kodeve telekomandë
 • përdorimin e panelit të shtrenjta dhe jo shumë i përshtatshëm për IR
 • instalimi i një aplikim të veçantë për marrës infra të kuqe

Çdo shofer ka sistem eHouse:
 • inputeve programueshëm digjitale për karakteristikat individuale në varësi të llojit të kontrollues
 • ndërtuar në vetë-, mbrojtje kundër ngrirjes dhe rivendosja e emergjencës
 • built-in ndeshjeve - Kalendari i ngjarjeve programuar për të kandiduar në kohë
 • inputeve matëse me funksionalitetin programueshëm në varësi të llojit të shoferit
 • seri ngjarjesh të veçanta në llojin e shoferit, p.sh.:
  • ndryshojë parametrat e ngrohjes
  • ndriçohet output PWM dimmer
  • korporatizimit, përjashtim, kaloni, terrinë, ndriçohet output PWM dimmer
  • on / off / toggle rezultatet
 • në gjendje të ngarkoni një softuer të ri
 • Ndërfaqe RS232 komunikimit, RS485 ose Ethernet


Shoferët kanë softuer të komunikimit i ngarkuar për të lejuar lidhje të drejtpërdrejtë me panelet e menaxhimit Ethernet, WiFi, Internet, LAN ose RS485 në varësi të arkitekturës sistemit.

Furnizimit me e madhe e inputeve dhe rezultateve, mund të rritet ndjeshëm komoditetin e përdoruesit dhe fleksibilitetin e instalimit të sistemit të sistemit në lidhje me " instalimin bllok " (P.sh.. një dhomë - një ndriçim qendrore), në bazë të sistemeve, ku ju paguani për çdo prodhim apo të dhëna.
ku ju paguani për çdo prodhim apo të dhëna.

Është e mundur, për shembull, zbatimin e disa qarqeve të pavarur, ndriçim LED të kontrolluara me një kontrollues dhe në zbatimin e neneve RoomManagera disa paqen e kontrollit të pavarur e ngrohjes underfloor në dhomë, me urdhëra të mëdha është e mundur për të zbatuar algoritme individuale dhe të përkushtuar të kontrollit të, zbatohet në shoferët, punojnë në sistemin eHouse.

Firmware shoferi është në fazën e zhvillimit të vazhdueshëm për të mundësuar zbatimin e algoritme të reja dhe përmirësimin e funksionalitetit të versionin e tanishëm e hardware ' me shoferët.
Në kombinim me mundësinë e përmirësimit të shoferët software direkt nga PC, module mund të mbahet eHouse në versionin më të fundit të programeve të, pa pasur nevojë për të zëvendësuar ato me të reja (i cili është praktikuar në sisteme të tjera).

automatizimi në shtëpi - Drivers eHouse