Smart Shtëpia Ndërtimi Inteligjente EHouse zgjuar Flat.
Kursimeve duke instaluar një eHouse Building Automation.


Ruajtja e Energjisë

automatizimi në shtëpi eHouse ju lejon për të reduktuar konsumin e energjisë dhe arritjen e fitimeve të matshme në lidhje me tradicionale sistem ngrohje qendrore dhe ndriçim (Qendrore).
Në varësi të burimeve të energjisë së përdorur janë reale eHouse rimbursimin ndërtimin e automatizimit brenda nga 1 deri 3 vjet

Kursimit të energjisë elektrike

automatizimi eHouse në shtëpi mund të reduktuar konsumin dhe shpenzimet për energji elektrike nga:
 • Shkyçjen automatike dritat e jashtme dhe në varësi të nivelit të ndriçimit
 • Automatikisht të kthehet në dhe jashtë dritat e natës
 • Mundësia e decentralizimit të ndriçimit - me shumë Ndriçim LED kontrolli RGB LED dhe, në vend të një llambadar për njëqind disa watts e pushtetit efektiv.
 • Mundësia e kufizuar shpenzimet për ndriçim të përdorur kontroll të qarqeve të ndryshme të pavarura të lehta në dhomë dhe për të gjetur ndriçim adekuat për nevojat aktuale të banorëve
 • Automatikisht ndriçim të kontrollit të me mundësinë e përjashtimit pas kohe të programuar, apo kontrollin e sensor lëvizje në dhomë

Kursimin e energjisë për ngrohje

 • Kontrolli i ngrohjes dhe kontrollit të temperaturës në çdo dhomë të pavarur lejuar për njëqind për qind të energjisë të përdorur për ngrohje nuk i nënshtrohet:
  • lagështi
  • temperatura e jashtme
  • humbjen e nxehtësisë
  • drejtimin e erës dhe forcë
  • imperfections e proceseve të ndërtimit
  • acar mur
  • ndriçim me rreze dielli
  • ndikimi i arkitekturës ndërtimit
 • Kontrollin e ngrohjes qendrore dhe pajisjet për ngrohje për të lira, burime të lirë dhe të rinovueshme të energjisë
 • Ngrohje ekonomike
 • Kontrollit automatik i drives qepen në rastin e jashtëzakonisht të temperaturave të larta me rrezet e diellit të fortë, ju merrni kursime të mëdha në shtëpinë e ftohjes dhe ajrit të kondicionuar në verë
 • Kontrolli i ngrohjes exchanger terren dhe metoda të tjera organike të rikuperimit të energjisë
 • Kontrollit automatik i drives qepen në rastin e temperaturave shumë të ulët lejon për kursimin e energjisë të konsiderueshme për shkak të humbjes të reduktuar ngrohjes e dritareve, të cilat kanë parametrat më të keq termik të gjitha elementet e shtëpisë tuaj
 • Drives automatike të kontrollit të mbyllur, blinds në verën e kundërveprimit ndaj efekteve të mbinxehje e rëndësishme e ndërtimit të si rezultat i diellit intensive, lejon kursime të mëdha në të ajrit të kondicionuar dhe ftohje shtëpinë tuaj në verë
 • Kontrolli i ventilimit me shërim të ngrohjes (rekuperator)
 • Optimale menaxhimin e rezervuar e ngrohjes qendrore dhe ujit të nxehtë dhe ruajtjen e diellore

Ruajtja e parave

 • software dispozicion lejon të shpejtë dhe të lehtë të sistemit të pavarur software (të përkushtuar dhe algoritme përshtatur nuk ekzistojnë në versionet serial e sistemeve të ndryshme) dhe zhvillimin e saj pa pasur nevojë për të specializuara dhe të kushtueshme kompanitë e jashtme
 • mbajtjen e një atmosferë të shëndoshë në shtëpinë tuaj lirë të alergeneve, kërpudha, erë të mykur e myk kërkojnë shuma të mëdha parash për të luftuar shkaqet dhe pasojat e menjëhershme, dhe shpenzimet e mjekimit
 • Mundësia e vetë-instalimin dhe konfigurimin (ose nga një nënkontraktor lokale) eHouse zgjuar në shtëpi, lejon shpenzime të shumta të ulëta për instalimin e automatizimit të sistemit të ndërtimit nga kompanitë që profesionalisht, veçanërisht në vende të largëta.
 • Sistemi i zgjuar në shtëpi mund të jetë eHouse decentralizuar (paqja shoferët me relays ekzekutive, vendosur në një dhomë të kontrolluar). Kjo ju lejon për të kufizuar shpenzimet për kabllot 230 dhe disa herë e tyre të kuvendit në lidhje me një shpërndarje të vetme.
 • ulje të konsiderueshme në shpenzimet për ngrohje në dimër dhe pije freskuese në verë për shkak të ventilimit të duhur dhe për të ruajtur lagështia e duhur. Muret janë shpesh më keq me lagështi depërtimit të nxehtësisë koeficienti (humbje të energjisë). Në mënyrë paradoksale,, kosto shtesë investuar në çlodhje dhe ventilim paguhen në pagesa më të ulëta për ngrohje apo ftohje, si dhe riparimet më të shpeshta.
 • rëndësishme zgjatjen e përdorim në shtëpi pa riparimet e nevojshme si rezultat i mbajtjes lagështia e duhur, Ventilim, temperaturën e dhomës
 • Smart Shtëpia eHouse është i bazuar në më të ulët dhe arkitekturës optimale (drejtuesit për të kontrolluar dhoma) në treg, duke bërë të mundur në mënyrë të përsëritur të zvogëluar shpenzimet për automatizimin e ndërtesës në lidhje me produktet konkurrojnë me karakteristika të ngjashme