Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Smart Shtëpia EHouse Inteligjente Building - Kontrolli Software Menaxhimi dhe vizualizimi

automatizimi eHouse në shtëpi jashtë hardware drivers (hardware) ka një paketë software që lejon, ndër të tjera:
Software aktualisht në dispozicion është e menaxhimit sterująco në sistemet operative e mëposhtme:
Ne parashikojmë krijimin e programeve të kontrollit apo bibliotekat programimit , API dhe dokumentacionit të nevojshëm për të shkruar software veten sterująco - sistemit të menaxhimit të eHouse , nga çdo sistem operativ:
Platforma hardware

automatizimi në shtëpi software eHouse , sterująco - Menaxhimin e
automatizimi eHouse në shtëpi jashtë hardware drivers (hardware) ka një paketë software që lejon, ndër të tjera:
Software aktualisht në dispozicion është e menaxhimit sterująco në sistemet operative e mëposhtme:
Ne parashikojmë krijimin e programeve të kontrollit apo bibliotekat programimit , API dhe dokumentacionit të nevojshëm për të shkruar software veten sterująco - sistemit të menaxhimit të eHouse , nga çdo sistem operativ:
Platforma hardware

automatizimi në shtëpi software eHouse , sterująco - Menaxhimin e

Smart Shtëpia EHouse Inteligjente Building - Kontrolli Software Menaxhimi dhe vizualizimi sq

Automatizimi Ndërtimi eHouse . Kontrolli Software Drejtues Komunikimi dhe vizualizimi i një eHouse në shtëpi inteligjente .

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek eHouse - Oprogramowanie Sterujące, Zarządzające i Wizualizacja
Pl

Automatyka Budynku eHouse. Oprogramowanie Sterujące, Zarządzające, Komunikacyjne i Wizualizacja inteligentnego domu eHouse.

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl