Inteligentny Dom     Home Automation     Building Management     Home Automation Shop     Products

Automatizimi Ndërtimi . Automatizimi në shtëpi Zyrat Hotele .

Smart Shtëpia eHouse mund të punojnë si një sistem automatizimi duke lejuar Automatik , mirëmbajtjen e pa kontroll , gjysmë - automatik ose manual kontrollin e objekteve të ndryshme:

Ndërtimi dhe Home Automation

Inteligjente në shtëpi mund të kontrolluar dhe menaxhuar me një familjes shtëpi dhe ndërtesa, duke siguruar kontrollin automatik:

Hotele Automatizimi , Zyrat , konviktet dhe objektet e tjera

Inteligjent në shtëpi mund të menaxhuar dhe kontrolluar objektet publike: qasje të përgjithshme dhe të kufizuara për të siguruar kontrollin automatik:
Automatizimi Ndërtimi . Automatizimi në shtëpi Zyrat Hotele . sq

Smart Shtëpia Ndërtimi Inteligjente Shtëpia Inteligjente Kontrolli . Informatikë dhe Automatizimi

sq
ehouseAutomatizimi në shtëpi Ndërtimi Automatyka sq
eHouse Home Automation

Pl
Automatyka Budynku. Automatyka Domu, Biur, Hoteli.
Pl

Inteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem. Automatyka i Automatyzacja

Pl
ehouseInteligentny Dom, Inteligentny Budynek, Inteligentny system Sterowania Domem - eĤouse Pl
Pl